Over The Boom!

Over Frank Verkooyen

The Boom! Music Studio

The Boom! Music Studio in de Meern is een gezellig productiehuis dat reeds jarenlang actief produceert voor vele artiesten in het Nederlandstalige circuit. Zo namen Willem Barth, Henk Dissel, Peter Beense, Frans Duijts, René Schuurmans, Rob van Daal, Grant & Forsyth e.v.a. hun nummers op in deze vakkundige studio.

The Boom! Music Studio beschikt over de meest hoogwaardige digitale en analoge apparatuur en garandeert een sound die borg staat voor de hoogste kwaliteit.

The Boom! Music Studio staat jou bij in het componeren, arrangeren en produceren van je eigen song (op de huid geschreven) maar kan ook een bestaand nummer uniek restylen en nieuw leven inblazen. Van idee tot de eindmix behoort tot dit proces. Dit alles gebeurt als bij de kleermaker, exact zoals het jou past en naar jouw wensen. Aangezien wij volledig up-to-date zijn en beschikken over de meest hoogwaardige digitale en analoge apparatuur, garanderen wij een sound die borg staat voor de hoogste kwaliteit. Er zijn immers veel artiesten dus moet je de kans van slagen vergroten. Daarom moet de lat hoog liggen, zodat jij je kan meten met de allerbesten.

Aangezien The Boom Music Studio belangen heeft bij diverse labels zijn er ook mogelijkheden jouw product volledig uit te brengen en doelgericht te promoten. Vraag gerust naar de opties.

Ook je eigen hit opnemen?

The Boom! Music Studio beschikt over de meest hoogwaardige digitale en analoge apparatuur en garandeert een sound die borg staat voor de hoogste kwaliteit.

+31-(0)6-54212146

Team

Bij The Boom! Music Studio zijn wij van mening dat de engineers en producers net zo belangrijk zijn als de kwaliteit van de studio!